Cum funcționează colaborarea cu Kiwi

Kiwi Agency Logo
Colaborarea cu noi este special gândită pentru eficiență maximă și un minim de efort din partea ta
Dă scroll pentru mai multe detalii
Kiwi Agency Logo
1. Întâlnire
Ne întâlnim și ne informezi cu privire la ce îți dorești de la businessul tău.
Primul contact - discutăm telefonic sau prin email, și apoi ne întâlnim.
Este o întâlnire în care încercăm să ne cunoaștem mai bine. Se creează o relație, și se află mai multe detalii despre business-ul pe care dorești să-l promovăm.
2. Analiză
Construim un brief cu privire la problemele de promovare pe care le întâmpină afacerea ta
Ne informăm cu privire la ce îți dorești de la businessul său. Realizăm un audit cu privire la problemele de promovare pe care le întâmpină afacerea, apoi pregătim o ofertă de servicii în funcție de rezultatele auditului de marketing.
În funcție de complexitatea serviciile necesare vom întocmi oferta pentru a maximiza eficiența comunicării cu publicul tău țintă.
3. Strategie
Realizăm o strategie de promovare care să neutralizeze punctele tale slabe.
Construim o strategie de promovare care să neutralizeze punctele slabe ale afacerii. După ce realizăm o strategie solidă și coerentă o prezentăm clientului.
Se stabilește încă o întâlnire pentru care se explică mai în detaliu ce anume vor conține serviciile pe care le realizăm și cum anume vor ajuta ele clientul să își atingă obiectivele. Strategia noastră estre adaptivă, evoluând constant spre publicul țintă cu un accent pe mediumurile care produc cele mai bune rezultate.
4. Acțiune
După ce cădem de acord asupra unei abordări, punem în aplicare strategia de promovare
Ne întâlnim cu Project Managerul pentru start proiect. După ce cădem de acord asupra unei abordări, punem în aplicare strategia de promovare.
5. Rezultate
Câștigi awareness, vizibilitate și îți crești numărul de clienți
Toate aceste rezultate vor fi atent monitorizate și contorizate de echipa noastră, lunar primești rapoarte periodice de eficiență.
element
Abonează-te la newsletter și primești pe loc PDF-ul nostru gratuit de marketing și promovare