arrow

Servicii de Marketing

procesul de a pune un produs pe piață, de la crearea acestuia până când ajunge la client
Kiwi Agency Logo
Simplist, marketingul reprezintă "arta și știința de a vinde" către un public țintă printr-o mulțime de mijloace și tehnici.
Direct Marketing
BRAND-MANAGEMENT
Brand management

Branding-ul este imaginea de ansamblu a unui serviciu sau produs al unei companii. Acesta este suma tuturor căilor de comunicare prin care se face cunoscut.
Fiecare brand caută să se poziționeze cât mai eficient pe piață, și ca percepția pe care o are publicul să fie cât mai bună și mai apropiată de realitate.
Noi te ajutăm ca firma ta să aibă imaginea dorită, astfel încât brandul să se întipărească foarte bine (pozitiv) în mintea clienților și să genereze încredere.

STRATEGIC-MARKETING
Strategic marketing

Toate campaniile pe care noi le întreprindem au mereu la bază o strategie de marketing și un scop foarte bine definit.

Marketingul strategic este procesul prin care îți concentrăm eficient resursele disponibile pentru a ne putea folosi de oportunitățile existente. Toate acestea, cu scopul de a-ți crește vânzările și cota de piață.

AUDIT-MARKETING
Audit marketing

Facem o analiză detaliată a imaginii business-ului tău pentru a identifica ce funcționează și ce nu. Dacă afacerea ta nu este atât de bine poziționată pe piață, dacă nu ai rezultatele prevăzute sau chiar dacă faci un rebranding, un audit de marketing este necesar pentru a-ți identifica problemele.

Astfel, măsurăm rezultatele afacerii tale.

Totodată, pe baza auditului efectuat, îți putem realiza o strategie de marketing cât mai bună. Auditul se efectuează la nivelul intern al unei firme sau la nivelul extern. Prin acest proces vom identifica problemele existente în firma ta, ca de exemplu: nemulțumirile clienților sau ale angajaților, disfuncționalitățile interne sau externe.

Advertising
Facebook-Ads
Facebook Ads

Facebook este cea mai populară rețea de socializare din lume. Toată lumea o foloseștee constant, în special în mediul urban. Reclamele pe Facebook au avantajul de a ajunge la foarte mulți oameni, pe foarte puțini bani.

Pe lângă asta, reclamele de pe facebook pot fi targeted, adică pot fi văzute doar de publicul tău țintă, acei oameni cărora te adresezi direct.

Instagram-Ads
Instagram Ads

Instagram este o aplicație de social media care a luat lumea pe nepregătite. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte, iar în cazul Instagramului este complet adevărat! Axat pe mesaje simple și minimaliste, Instagram vorbește prin fotografii. Având o colecție impresionantă de filtre grafice și mijloace ușoare de editare, oricine poate deveni fotograf cu această aplicație.

Reclamele de pe instagram sunt recomandate brandurilor vizuale, celor ce pun preț pe prezentare: de la mâncare delicioasă la bijuterii sau mașini - ce-i frumos îi place și utilizatorului de Instagram.

Landing-Pages
Landing Pages

Paginile de vânzare sunt una dintre cele mai eficiente metode pentru a vinde un produs sau un serviciu. Acestea sunt gândite specific cu ajutorul mijloacelor de influențare, și sunt cea mai convingătoare formă de comunicare cu un potențial client.

Landing Pages sunt gândite după algoritmul mental al clientului în momentul în care decide să cumpere ceva și sunt cheia unei comunicări eficiente pentru un produs special deoarece pot transmite foarte multe informații într-un mod prietenos și eficient!

ADWORDS-CAMPAIGNS
Adwords campaigns

O firmă se poate promova foarte accesibil prin campanii de Google AdWords. Prin acest tip de campanie, reclama ta apare doar utilizatorilor interesați de produsul / serviciul respectiv.
Unul dintre beneficiile AdWords este că poți targeta eficient audiența, reclama fiind afișată doar dacă se potrivește cu ceea ce utilizatorul a căutat pe Google.
Un mare avantaj al campaniilor de tip AdWords este că funcționează în sistemul Pay per click, care permite ca anunțurile să fie afișate numai la căutări relevante, iar taxarea se face doar atunci când cineva dă click pe acestea.

COPYWRITING-new
Copywriting

Copywriting-ul constă în realizarea unui text cu scop publicitar printr-un limbaj specializat și tehnici speciale de comunicare. Acesta are rolul de a influența o persoană să cumpere un anumit produs sau serviciu. Nu se limitează totuși la asta, ci se poate folosi pentru a determina cititorul să facă orice altă acțiune dezirabilă.

Putem realiza orice texte comerciale de care ai putea avea nevoie.
Câteva exemple de texte pe care le putem crea: conținut pentru website, titluri atractive, e-mailuri de prezentare sau vânzare, articole, advertoriale, reclame radio, scenarii, cataloage, broșuri, panouri publicitare etc.

PR & Social Media
Facebook-Ads
Facebook content & management

Cu peste un miliard de membri activi, Facebook este cea mai folosită platformă online de socializare din întreaga lume, fiind accesată de oameni de toate vârstele. Facebook a devenit astfel un instrument foarte puternic de a ajunge la clienții deja existenți ai afacerii tale.

Însă promovarea pe această rețea de socializare este, în același timp, o sursă de a-ți crește numărul de clienți noi.

Având o echipă creativă de social media managers, Kiwi oferă acest serviciu companiei tale, fie că pagina ta de Facebook există deja, fie că vrei să construiești una de la zero.

Instagram-Ads
Instagram content & management

Instagram este o aplicație de social media care a luat lumea pe nepregătite. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte, iar în cazul Instagramului este complet adevărat! Axat pe mesaje simple și minimaliste, Instagram vorbește prin fotografii. Având o colecție impresionantă de filtre grafice și mijloace ușoare de editare, oricine poate deveni fotograf cu această aplicație.

Un cont bun de Instagram îți poate poziționa afacerea foarte bine în spațiul virtual, să fie la modă și atractivă din punct de vedere estetic!

CONCEPTE-SI-PROMOVARE-DE-EVENIMENTE
Concepte și promovare de evenimente

Realizăm promovarea online și offline pentru diverse evenimente, precum: corporate events, seminarii, conferințe, congrese, teambuilding-uri, lansări de produse sau servicii etc.
Avantajele de a apela la serviciile agenției noastre sunt: dezvoltarea unei strategii complete de promovare a evenimentului (atât în perioada pre-eveniment, în timpul evenimentului și post-eveniment), posibilitatea apariției în presă, asigurarea tuturor materialelor publicitare necesare etc.

BLOGGING-&-CONTENT-WRITING
Blogging & content writing

Content Marketingul poate fi definit în foarte multe moduri, însă cel mai ușor de înțeles ar fi în felul următor: acesta reprezintă procesul de a crea și distribui materiale atractive și de valoare pentru informarea clientului. Materiale care vor fi percepute ca valoroase și nu neapărat ca reclame.

Blogul este una dintre cele mai bune platforme pe care îți poți promova afacerea. Câteva articole de calitate te pot ajuta în dezvoltarea imaginii business-ului tău.
Prin servicii de content marketing, Kiwi îți poate dezvolta un blog, prin intermediul căruia sa oferi conținut de calitate pentru a atrage cititori și a-i transforma în clienți. În același timp îi vei face pe clienții existenți deja să revină.

O campanie de content marketing poate fi distribuită prin diverse canale, cum ar fi: social media, printuri, direct la persoană, mobile, e-mail etc. De asemenea, este necesar să conțină cât mai multă informație despre un anumit subiect, care să fie cât mai relevantă și de ajutor pentru potențialul client.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui tip de marketing este faptul că oferă firmei tale notorietate în domeniu. Datorită încrederii câștigate, vânzarea decurge aproape întotdeauna de la sine.

Agenția noastră te poate ajuta în crearea multiplelor campanii de content marketing prin care brandul tău sa fie poziționat ca expert în domeniu.

EMAIL-MARKETING--LIST-MARKETING
Email marketing / list marketing

Prin e-mail (SMS sau alte sisteme de liste) poți construi o relație strânsă cu clienții tăi, astfel încât aceștia să citească periodic conținutul tău și să comunice deschis cu business-ul tău.

O relație cu o listă de oameni înseamnă că ulterior vei putea avea o conversie mult mai bună din punct de vedere financiar.

BUZZ-MARKETING
Buzz marketing

Această tehnică presupune ca în cazul lansării unui serviciu sau produs să se creeze un “buzz” în jurul lui, pentru ca oamenii să înceapă să vorbească despre el.
Momentul optim în care Buzz marketingul se poate realiza este atunci când brandul este nou pe piață.
Mesajul acestuia trebuie să fie convingător și diferit față de cel al competiției. Rezultatul este definit prin numărul de reacții generate.

Graphic Design
Corporate-Identity
Corporate identity

Când spui identitate corporativă te gândești, în primul rând, la un logo și la numele companiei, dar acestea trebuie să alcătuiască un tot unitar împreună cu restul elementelor de identitate vizuală (cărți de vizită, mape, foi cu antet, sau orice alt obiect personalizat).

Noi luăm în calcul toate elementele care contează (cum ar fi linia grafică, paleta de culori sau fontul), acestea urmând a fi implementate ulterior pe toate materialele publicitare.
Identitatea corporativă joacă un rol important deoarece, datorită acesteia, se menține o continuitate vizuală a brandului, fiind astfel ușor de recunoscut.

Logo-Design
Logo design

Atunci când ne gândim la un brand renumit în întreaga lume, prima imagine care ne apare de obicei în minte este logo-ul.
Noi putem crea acest element grafic extrem de important pentru identitatea vizuală a companiei tale.
Prima etapă în realizarea unui logo este să discutăm despre activitatea pe care firma ta o desfășoară, să facem un brief creativ pe baza căruia putem trece la etapa următoare: procesul de creație.

În procesul de creație avem în vedere următoarele aspecte:

  • crearea unor elemente grafice cu o simbolistică adecvată;
  • culorile reprezentative pentru domeniul tău de activitate;
  • felul în care dorești să fie percepută imaginea companiei tale.

După ce a doua etapă este finalizată, urmează să-ți furnizăm variantele de logo. De aici rămâne la alegerea ta să ne spui care consideri că este cea mai reprezentativă pentru afacerea ta. În următoarea etapă, suntem deschiși feedback-ului tău și eventualelor propuneri de modificări astfel încât rezultatul final să fie cel dorit.
În faza finală îți oferim logo-ul în format vectorial, pe care îl vei putea utiliza pe toate materialele publicitare dorite, la orice dimensiune, fără a-i fi deformată calitatea.

Infografice
Infografice

În ultimii ani, infograficele au fost utilizate tot mai des. Acestea sunt reprezentări grafice ale unor date care au rolul de a te informa într-un mod cât mai simplu și concret despre un anumit subiect. Scopul nostru este să creăm infografice personalizate, cât mai concise, pentru a putea fi înțelese foarte ușor de către clienți.
Cu toate că primul impact care contează este cel vizual, avem grijă ca mesajul care trebuie transmis să nu se piardă printre elementele grafice.
Acestea sunt utile deoarece nu doar transmit eficient informația dorită, dar sunt și atrăgătoare pentru un public larg, având o valoare percepută foarte mare.

Print-Design
Print design

Designul grafic realizat se concretizează în diverse materiale publicitare, cum ar fi: cărți de vizită, mape de prezentare, broșuri, flyere, pliante, afișe, etc.

Web-Design
Web design

User Interface, User Experience Design sunt două elemente cruciale în promovarea online. Gândim strategic și apoi facem designul pentru site-uri care să fie utile și eficiente în a vinde!

Este foarte important să acorzi atenția cuvenită detaliilor precum: butoane, meniuri, paginarea informației, formulare de contact și alte asemenea elemente neglijate de cele mai multe siteuri.

Print production
Tipar-Digital
Tipar digital

Tiparul digital nu necesită o matriță, sursa acestuia fiind o imagine digitală. Este ideal pentru tiraje mici și mijlocii. Un alt beneficiu al tiparului digital este și faptul că este foarte rapid și flexibil, materialele putând fi modificate înaintea comenzii de imprimare.

Tipar-Offset
Tipar offset

Comparativ cu tiparul digital, la tiparul offset, durata de pregătire este mai mare deoarece este nevoie de o matriță. Fiindcă tirajul este mult mai mare în acest caz, tiparul offset este foarte avantajos deoarece are loc o reducere substanțială a costurilor.

Articole-Promotionale
Articole promoționale

Ai nevoie de diferite articole promoționale? Fie că este vorba despre tricouri, șepci, brelocuri sau orice alt obiect, noi îți oferim atât servicii de design, cât și de inscripționare.

Bannere
Bannere

Unul dintre beneficiile bannerului este faptul că are un grad foarte ridicat de vizibilitate, imaginea acestuia este foarte bună din punct de vedere calitativ și rezistă la acțiunea agenților externi. Putem realiza bannere de orice dimensiuni într-un timp foarte scurt.

Foto - Video
Sesiuni-Foto
Sesiuni Foto

Atunci când dorești ca imaginea companiei tale pe piață să fie una cât mai bună, este absolut necesar ca pozele pe care le utilizezi să fie de cea mai înaltă calitate. Ca totul să fie cât mai simplu, noi organizăm ședințe foto profesionale. De asemenea, tot noi ne ocupăm de post-editarea materialelor, pentru ca acestea să fie la cele mai înalte standarde.

Scenariu-Spot-Publicitar
Scenariu Spot Publicitar

Dacă încă nu ai o idee pentru reclama care să te reprezinte, sau dacă ai dar nu știi cum să o pui în aplicare, echipa noastră îți poate realiza scenariul potrivit pentru reclama afacerii tale.

Motion-Graphics
Motion Graphics

Orice idee pe care o ai, care este dificil de realizat printr-un video cu cadre realistice, poate prinde viață printr-un motion graphic potrivit. Acesta îl ajută pe utilizator să înțeleagă mesajul într-un mod cât mai simplu și plăcut posibil.

Video-Production
Video Production

Ai un produs/serviciu special care ai dori să devină cunoscut și apreciat foarte rapid? Acest lucru se poate întâmpla realizând un scurt video comercial, foarte bine gândit și realizat.
Îți putem asigura atât ideile, cât și produsul final al unui videoclip de prezentare, spot publicitar, scurt metraj sau orice material video necesar pentru ca afacerea ta să beneficieze de o imagine profesională. Noi avem mereu idei creative pe care le putem pune în scenă pentru tine și afacerea ta.

Web Production
Web-site
Website

Site-ul este cartea de vizită a oricărei firme. Aici se regăsește conținut original care reprezintă obiectul de activitate al firmei. Avem întotdeauna propuneri moderne, care urmează trend-urile în design. În același timp, ținem cont și de faptul că acesta trebuie să fie cât mai accesibil și ușor de utilizat pentru toți potențialii clienți. Site-urile realizate de noi funcționează perfect pe orice dispozitiv (ex: telefon, tabletă, monitoare mai mari, laptopuri, etc), acestea adaptându-și designul și structura în funcție de caz.

shop-online
Magazin Online

Îți oferim servicii de e-commerce cu design personalizat sau cu temă predefinită, cu experți în woocomerce și consultanță, astfel încât magazinul tău online să prezinte credibilitate și să-ți aducă rată de conversie cât mai crescută.

App-new
Apps

În prezent, fiecare afacere ar trebui să se gândească la extinderea relației cu clienții actuali sau potențiali printr-o aplicație mobilă. Motivul acestui aspect este foarte evident: majoritatea traficului online se transfera pe dispozitive mobile.
Implementarea unei aplicații mobile oferă consumatorilor un nou mijloc prin intermediul căruia te pot contacta și pot interacționa cu compania ta.

Website-maintenance
Website Maintenance

Prin mentenanța website-ului verificăm periodic funcționalitățile acestuia, administrăm baza de date, monitorizăm rezultatele în motoarele de căutare, optimizăm viteza de încărcare a website-ului. Cu cât actualizezi site-ul mai des, cu atât poziția în urma căutărilor de pe Google se va îmbunătăți, implicit numărul de vizitatori ai site-ului va crește.

Website-Upgrade
Website Upgrade

Ai nevoie de un design fresh pentru site-ul deja existent? Până și cele mai bine realizate site-uri, după câțiva ani necesită un minim de upgrade pentru a rămâne în concordanță cu cerințele actuale ale clienților. Acest upgrade poate consta în îmbunătățirea vizuală a siteului, dezvoltarea de noi funcționalități, facilitarea navigării pe site sau îmbunătățirea textelor.

Consultanta-Web
Consultanță web

Te putem ajuta să îți optimizezi site-ul pentru o mai bună indexare, să reduci costurile, să profiți de oportunitățile de dezvoltare pentru mediul online sau să oferi aplicații funcționale pentru utilizatorii tăi. Pentru a face consultanță web este nevoie de parcurgerea anumitor etape simple.

Trebuie să analizăm piața, produsul, concurența, impresiile social media, iar apoi să decidem ce putem îmbunătăți.

element
Abonează-te la newsletter și primești pe loc PDF-ul nostru gratuit de marketing și promovare